kosmita6662 Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 Panowie, zastanawia mnie kwestia korzystania z tego miejsca przez innych strzelców. Wieki temu strzelali tutaj także z wiatrówek ale w chwili obecnej jest ono wykorzystywane na potrzeby asg. Czy jest jakaś organizacja, która opiekuje się tym terenem? Od czasu do czasu lubię postrzelać sobie z pneumatyka a nie ukrywajmy jest to świetny teren do tego. Ale też nie chciałbym wchodzić na czyjś teren bez pytania. I nie bardzo wiem do kogo miałbym uderzyć z tym zapytaniem. Po poszukiwaniach trafiłem na "Mała Armię" i w tym momencie oni maja pozwolenie na korzystanie z tego miejsca? I zanim do nich napiszę to chciałbym bardziej rozeznać się w tym temacie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote
nipto Posted March 31, 2019 Report Posted March 31, 2019 Miejscówka jest ogólnodostępna i nikt nie ma na nią wyłączności. Strzela się tam Mała Armia, Pyra oraz są organizowane strzelanki przez indywidualnych graczy. Polecam zajrzeć do tego kalendarza. Będzie on uzupełniany o kolejne strzelanki. https://calendar.google.com/calendar/embed?src=asg.pyra.poznanska%40gmail.com&ctz=Europe%2FWarsaw Quote
SzkoleniaEnsis Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Teren jest własnością miasta. Quote
kosmita6662 Posted April 18, 2019 Author Report Posted April 18, 2019 Okey Panowie - dziękuję za wyjaśnienia i kalendarz. Będę już wiedział jakich terminów unikać. ; ) Quote
Recommended Posts