Danny_W Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 Witam, W ostatnim czasie dostałem od znajomego magazynki mid-cap Specna Arms: https://gunfire.com/pl/products/magazynek-mid-cap-100-kulek-do-replik-typu-m4-m16-tan-1152208819.html Posiadam Specne SA-B02 i problem polega na tym że replika nie wystrzeliwuje kulki za każdym razem(co któryś strzał jest strzałem na pusto). Z tego co zaobserwowałem głównie to zjawisko zachodzi gdy w magazynku jest już mała liczba kulek ale nie tylko. Wiem, że podczas użytkowania przez znajomego nie były smarowane oraz przy pierwszym użyciu nie były ładowane w zalecany sposób (stopniowo ładując większą liczbą kulek).Używam kulek Rocketsów. Na stockowym hi-capie problem nie występuje. Proszę o pomoc czy da się jakoś to naprawić Quote
Huba_lbn Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 19 minut temu, Danny_W napisał: Używam kulek Rocketsów. Problem znaleziony ;) Quote
Danny_W Posted March 10, 2019 Author Report Posted March 10, 2019 (edited) A jeśli sprawdziłbym na jakiejś innej replice i problem by nie występował dalej by to mogła być wina kulek ? Edited March 10, 2019 by Danny_W Quote
Recommended Posts