Karmazyt Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Cześć. W temacie tuningu nie siedzę już kilka lat, wypadłem z obiegu. Udało mi się dorwać ostatnio replikę, i trochę części sensownych, chciałbym to złożyć. Docelowy konfig ma chodzić pod sprężyną 110-120 (maks 430fps). Zębatki to 100:300 SHS, bore up Guardera. Tutaj wchodzi temat silnika. Na półce mam GFC Tornado F1 HT oraz Infinity CNC U 30000. Który z nich da większy rof, i będzie lepszy pod konfig? Całość sterowana Gate MERF 3.2 i lipolem 11,1v 1000ah. Finalnie ma być ustawione SEMI/BURST. Auto sporadycznie. Jakieś opinie, ktoś coś podpowie? Quote
wallop Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 Hmmm nie lepiej po prostu zamontować najpierw jeden, a potem drugi silnik i sprawdzić, który daje większy rof? Ja bym brał definitywnie Infinity 30K :) Quote
Rogaś Posted March 8, 2019 Report Posted March 8, 2019 I na tej baterii wystrzeli przy tym silniku może z 3-4 magazynki. Modify 22tpa MPI. Quote
Recommended Posts