Bicozit Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 Cześć, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad repliką 1 klasy. W oko wpadła mi : https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-vr16-spr-ii-czarna-1152220646.html Lecz nie mogę znaleść żadnej opinii na jej temat. To co mnie głównie interesuje to jak najdłuższa lufa wewnętrzna, solidność i wytrzymałość repliki, precyzyjność strzału oraz zasięg maksymalny. Raczej nie interesuję mnie możliwość szybkiej wymiany sprężyny czy odwzorowanie repliki zgodnie z palnym oryginałem. Początkowo używałbym jej w full stockowej wersji, z czasem poszłaby na porządny tuning do serwisanta żeby uzyskać jak najlepszą celność, zasięg i stabilne 450 fpsów. Co sądzicie? Może macie inne propozycje replik MK12 w podobnej kwocie? Szukałem w googlach ale nic nie znalazłem, szukajka forumowa niestety mi nie działa. Liczę na jakieś opinie i porady. Pozdrawiam. Quote
wallop Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 Dobrych MK12 jest bardzo mało. Sam szukałem G&P bo imo ta jest najlepsza ale skończyło się na tym, że sam ją poskładałem od zera. Jest jeszcze G&G GR25 SPR oraz GC12 SPR - także całkiem dobre. VFC również i imo jest lepsza od G&G pod względem bebechów i spasowania. Tak czy siak jakbyś znalazł gdzieś G&P - jest to czempion :D Quote
Recommended Posts