Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.
Potrzebuję repliki bocznej, więc wybór padł na strzelbę od cymy.
Chodzi mi głównie o obrzyny.
Wie ktoś jak sprawuje się cm.357? Jaka jest w końcu moc tej repliki? 250 fps czy 300fps?
Czy bebechy wersji plastik-metal się różnią, czy różnica jest tylko estetyczna?
Zastanawiałem się też czy nie lepiej jest przerobić cm.350 (metal 350 jest o ok 70 zł tańszy od metal 357).
Można gdzieś kupić części zewnętrzne (chwyt pistoletowy od obrzyna)?
Ewentualnie dobrym pomysłem by było obcięcie kolby od 350?

Jakiś pomysł?

• 3 months later...
Posted
W dniu 6.01.2019 o 19:09, dark_quar napisał:

Witam.
Potrzebuję repliki bocznej, więc wybór padł na strzelbę od cymy.
Chodzi mi głównie o obrzyny.
Wie ktoś jak sprawuje się cm.357? Jaka jest w końcu moc tej repliki? 250 fps czy 300fps?
  pyt 1  Czy bebechy wersji plastik-metal się różnią, czy różnica jest tylko estetyczna?
Zastanawiałem się też czy nie lepiej jest przerobić cm.350 (metal 350 jest o ok 70 zł tańszy od metal 357).
 pyt 2 Można gdzieś kupić części zewnętrzne (chwyt pistoletowy od obrzyna)?
pyt 3 Ewentualnie dobrym pomysłem by było obcięcie kolby od 350?

pyt 4 Jakiś pomysł?

1. -> Różnica jest w budzie flaki są te same

3-> bez sensu 

4-> Pomysł dobry na dzień dzisiejszy to kupno aega typu   Smg . G&G "Firehawk arp9 ,krótka specna,clasicarmy nemezis  " i używanie jako boczniaka osiągi gniotą każdą sprężynówkę 

Posted
W dniu 22.04.2019 o 11:44, Driver2503 napisał:

1. -> Różnica jest w budzie flaki są te same

3-> bez sensu 

4-> Pomysł dobry na dzień dzisiejszy to kupno aega typu   Smg . G&G "Firehawk arp9 ,krótka specna,clasicarmy nemezis  " i używanie jako boczniaka osiągi gniotą każdą sprężynówkę 

Parę miesięcy temu kupiłem jednak cm357 :)
1. Prawda.
2. Sens jest. niestety cm0357 posiada parę wad, które w cm0350 nie występują (mi. szyna ris, która jedyne co robi to przeszkadza i uniemożliwia jakiekolwiek celowanie). Zastanawiam się ostatnio czy aby nie ogarnąć skądś body od klasycznej wersji i nie wymienić (szynę co prawda można odkręcić, lecz w samym body zostają wystające wypustki które wyglądają okropnie)
3. Pomysł z SMG nieszczególnie mi się podoba. Posiadam rk-01w zrobione pod cqb, lecz niespecjalnie często z nim biegam. Raczej używam jako repliki zapasowej.

Na tą chwilę biegam na zestawie cm040c + cm0357 + cm030 w zapasie i muszę powiedzieć, że fun jest niezły, szczególnie że sprężynówka na cqb daje satysfakcję niezwykłą.
Wrzucasz na plecy i biegniesz. Nic nie zawadza, nic nie przeszkadza a w razie czego bez problemu można ją szybko wyjąć, oddać strzał i schować. Nie raz wolałem zostawić gdzieś 040 i pobiec z samą pompą :D
Ogólnie to szczerze polecam :)