echofoxtrot Posted December 22, 2018 Report Posted December 22, 2018 Witam. Mojej replice ak RK-06, dolega pewna kwestia związana z selektorem. Jest o tyle dziwna, że dzieje się tylko z podpiętym magazynkiem z kulkami. Chodzi o to, że bez podpiętego magazynka replika działa poprawnie, konkretnie chodzi o tryb ognia, ponieważ na nastawie semi normalnie jest semi. Natomiast po podpieciu magazynka załadowanego kulkami jest już tylko tryb auto :D Co w tej kwestii dziwnego? Replika z podpiętym pustym magazynkiem działa poprawnie! Mam nadzieję, że ktoś już spotkał się z taką kwestią. Dzięki z góry. Quote
Filipt15 Posted December 26, 2018 Report Posted December 26, 2018 Ja się spotkałem (tzn zamiast semi strzelał seriami 2 strzałowymi), winny był przerywacz (tzn zmieniłem na inny i problem znikną) a dlaczego to nie wiem. Możliwe że oryginalny się zacinał w górnej pozycji i strzały na sucho powodowały większe drgania w porównaniu do strzałów z kulkami i ten jakoś opadał. Quote
Recommended Posts