Karolx14 Posted November 17, 2018 Report Posted November 17, 2018 Może ktoś ma M4 (SRT-19) - SPARTAC lub Mp5 galaxy, więc prosiłbym o porównanie obu modeli i który bardziej polecacie. Quote
Driver2503 Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Jeden i drugi model jedyna zaleta to zdecydowanie waga. Oba mają dosyć mizerne osiągi z pudełka i w dzisiejszych czasach mogą szybko zniechęcić . ~ Z tych dwóch polecanych kupił bym jednak spartaca brak kolby w mp5k jednak mocno przeszkadza. Lepiej dozbierać i kupić coś polecanego Taką cyme 028 da rade już za 300zł wyrwać z promocji . Quote
Budweiser Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 A co to są te dzisiejsze czasy??? Bo ja się chyba już starzeje. :O Jasne, że Galaxy. Niejednokrotnie polecana budżetowa replika na start. Nie słyszałem żeby ktoś polecał Spartaca. Oczywiście, warto dozbierać do czegoś lepszego, ale Mp5k daje radę. Szczególnie jeśli rozgrywki CQB wchodzą w grę. Brak kolby w przypadku tak lekkiej i krótkiej repliki nie ma jak przeszkadzać. Bo w czym? Odrzutu tu nie uświadczysz. Galaxy to jest taka replika w której plastik nie przeszkadza. Natomiast plastikowe emki to już nie jest interes dla mnie. Częściej są narażone na zachaczenie o drzewo, ścianę, podparcie się na niej, upadek itp, itd. Łatwo uszkodzić body, a naprawiać się nie opłaca. Quote
Recommended Posts