Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam pewien problem bo gdy składam się do strzału i mam na sobie chest riga + stalkera na twarzy to cięzko mi się złożyć do kolimatora. Czy jest jakaś możliwość podniesienia go do góry na szynie RIS? coś w stylu podkładki żeby był on trochę wyżej osadzony?

Posted

A najlepsza jest ta najprostsza. Jak najmniej obszycia, płótna w koło. Sama siatka.. Wtedy można se ją wyginać i dopasowywać do ryja dowolnie. I tu temat siatki jest jak gdyby rozwiązany. Niektórzy twierdzą że jak siatka. To okulary parują. No tak nie do końca. Bo bez siatki też parują. W każdym razie siatka musi być. Myślę że jak ktoś przychodzi na strzelankę bez maski na twarz. Powinien być od razu wyeliminowany z uczestnictwa. Tak jak to jest (przynajmniej u nas ) bez okularów. No chyba że ktoś na własne życzenie lubi se wydłubywać kulki z czoła. Jakie limity u nas są każdy wie. Snajperzy, czterotakty praktycznie nie mają żadnych limitów. Dziękuję. Nie mam więcej pytań.

Posted

Przepraszam, jak ta maska niby chroni czoło? :| 

Siatka na policzku bardzo ślizga się po kolbach. To duża wada. Co z tego, że se dogniesz i kształt ma dobry jak sie slizga i o jakiejkolwiek stabilnej postawie można zapomnieć... Trza by tam podkleic jakąś gumą czy czymś. 

Posted

Dzięki wszystkim za pomoc. Zmieniłem maskę na taką, aby miała tylko siatkę z przodu a nie na polikach - już jest dużo lepiej. A co do podwyższenia to nie wiedziałem że aż tyle tego jest - sam dopiero wchodzę w świat asg. Napewno skorzystam z kilku rad.