Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chciałbym się wywiedzieć nt. tanich replik. Szukam broni długiej mniej więcej odpowiadającej kształtowi rugerowi (tzn, żeby po wsadzeniu pistoletu do srodka, nic nie wystawało). Która replika by się w miarę nadawała?

Posted

pomysł do bani moim zdaniem, to będzie wyglądało jak jakieś padło, a zamiast rugera i jakiejs taniej repliki kup sobie np. uzywana długa sprezynke np. xm z cyberguna

• 5 months later...
Posted

zastanawiałem sie nad takim pomysłem ale uwierz mi że pomysl jest dobry lecz go wykonać beznadzieja...

Najlepiej szrób to tak jak ini z kolby prawdziwej:) kbks 15zł kolb:) poszukaj na allegro zawsze sie coś trafi;)

Posted

Wg mnie extra pomysł.Iwdzialem kilka przerubek rugera.Wsadzamy do kolby od jakiejś giwery,dopiszeczamy i spoko maszynka.Do tego długa lufa i moc piorunująca.A żeby tak zasilać na CO2 to bylby mocarz.

• 2 months later...
Posted

Ja osobiście jestem w trakcie roboty nad rugerem. Za jakiś tydzień wśle zdjęcia trzeba troche popracować i ma sie świetnom snajperke. Co prawda nie będzie onna przypominać zadnej z broni ale żawsze lepiej niż stokowy. JA kolbe i łożysko robie z drewna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...