Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na redberet masz taniej tą replikę i na dole opisu jest podane jakie magazynki pasują. http://redberet.pl/p/67/1152301044/specna-arms-replika-sa-h07-h-amp-k-serii-4-repliki-elektryczne-repliki-asg.html  Ja osobiście ze względu na kozacki wygląd repliki polecił bym Ci ten magazynek http://redberet.pl/p/94/1152309136/polimerowy-magazynek-mid-cap-na-120-kulek-do-serii-m4-ar-15-dark-earth-castellan--mid-cap-magazynki-aeg-magazynki.html

Wersje czarne też są. Sam używam w Specnie. Żadnych problemów z podawaniem kulek. A wygląd jest bezcenny :)

Posted

Dzięki Rych33! Właśnie poleciałem na wygląd :D To była miłość od pierwszego wejrzenia. Trochę nie podoba mi się ta bateria z przodu, na militaria.pl o tym ani słowem nie wspomnieli, ale nie jest to chyba duży kłopot? Mogę ją dać z przodu, na przykład z prawej strony lufy, żeby nie przeszkadzała kolimatorowi?

Posted

Jasne że tak. Karabinek mały i kompletnie orisowany. Więc masz dowolność zawieszenia dodatków. Ale w tym przypadku i paru innych replik renomowanych firm. Zawsze jest problem z umiejscowieniem baterii w tak małej replice. Przy tych rozmiarach repliki to po prostu się nie da inaczej. Znajdziesz tu miejsce na baterią i na kolimator. I wcale nie będzie wyglądała jak choinka Noworoczna. Ważne że będzie Ci się podobała i będzie funkcjonalna. Pomijam tu kwestie typu , że ktoś powie. A za te pieniądze to możesz kupić coś lepszego. Posłużę się tutaj taką głęboką i mądrą myślą jednego z najsłynniejszych światowych kucharzy.

"Jak coś wygląda dobrze, to zjedz to "