pan66 Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Mam pytanie od około 5 miesięcy posiadam replikę Ak 47 od cymy w wersji A i chciał bym zwiększyć trochę FPs-y i celność lecz nie mam za dużo pieniędzy jakie części polecacie ? Quote
wallop Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 Kup nową replikę lepiej. Nie masz za dużo pieniędzy... ile? Dla mnie nie za dużo to 500zł... W CM028 nie ma sensu za duzo robić. Kable, mosfet i tłok. Do tego podkłądkowanie, korekta AOE, lepszy zderzak tłoka, smary. Ewentualnie gumka. NIC WIĘCEJ. Koszt ~150-200zł. Lepiej sprzedaj tą replikę za połowę ceny sklepowej, dołóż kasę i kup nową replikę. Quote
wallop Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Najpierw zainwestuj w słownik, koszt około 10-20zł. Replikę kup taką, która Ci się podoba byle dobrą, polecaną i przyszłościową. Bez zbędnych bajerów, bez niestandardowych części. Taką, którą w przyszłości bez problemu będzie dało się tuningować i będzie miało to sens. Quote
MarekMac Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Do Cymy 028 to przede wszystkim wymiana gumki i teflonfix oraz usztywnienie lufy wewnętrznej w zewnętrznej np. teflonem. Quote
Recommended Posts