Punisher Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Nowy tytuł ma się pojawić już wkrótce, a co najlepsze to polska giera. Quote
Yahalom Posted August 26, 2018 Report Posted August 26, 2018 Ot, Modern Warfare z nowymi teksturami postaci + flagami doklejonymi (?!) do broni :p Quote
Punisher Posted September 9, 2018 Author Report Posted September 9, 2018 Podejrzewam, że nie sądzę :) Jest sporo nowych mechanik, a postacie są dojebane nie tylko pod względem tekstur... ;) Quote
micju34 Posted October 21, 2018 Report Posted October 21, 2018 Cóż.. Mw z nowymi teksturami bym tego nie nazwał ^^ Raczej Bf 3/4 xD Ale gra się o niebo lepiej niż w Bf3/4, oczywiście, o ile wpuści się do gry... Quote
MaVer1cK Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Jak to wygląda teraz? Jaka jest grywalność? Jak z optymalizacją? Dużo jest błędów w rozgrywce, na mapach? Czy na serwerach jest normalny ping? Quote
Valor92 Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 Grywa się w to na pewno dobrze. Optymalizację poprawili konkretnie. Nawet pamiętam początki: co najmniej 30 minut ładowania do menu głównego, kolejne tyle do gry. O pingi nie musisz się martwić. W moim przypadku to muszę nauczyć się cierpliwości lub odłożyć kasę na nowego PC, bo mój to jest "kabaret" na dzień dzisiejszy, tzn.: - Intel i7 870 - GTX 1050 Ti od Gigabyte - 8 GB RAM GoodRam 1333 w Single Channel (niestety na dualu PC odmawia posłuszeństwa) - 500W zasilacz - płyta AsRock H55M-GE (nie pozwala mi nawet podkręcić procka i mam uszkodzony slot na kości RAM) Jeśli chcesz, to kupuj i graj. Na moim konfiguracji na niskich 50-60 klatek z małymi zacięciami. Quote
Recommended Posts