FENN Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Szukam munduru w powyższych cenach. Możecie polecić jakąś markę/sklep internetowy gdzie kupujecie? Czy lepiej szukać stacjonarnie takich rzeczy? dziękuje z góry za porady ! Quote
FENN Posted August 23, 2018 Author Report Posted August 23, 2018 Cytat zestawu jakiegoś spodnie + combat shirt. widziałem jakieś zestawy od SpecnaArms w okolicach 300zł ale nie mialem okazji nawet dotknac materiału Quote
Yahalom Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Kup sobie brytyjski albo amerykański demobil. Quote
Huba_lbn Posted August 24, 2018 Report Posted August 24, 2018 A czemu takiego drogiego szukasz? Polecam brytyjski MTP z demobilu, można dorwać w naprawdę dobrej cenie spodnie + combat. Ja kupowałem z http://art-fox.pl/ stacjonarnie i wysyłkowo. Jest też niedoceniony Flecktarn, tani, może brzydki - kwestia gustu, ale za to działa. Nie wiem jak tylko z dostępności combat shirtów. Quote
FENN Posted August 24, 2018 Author Report Posted August 24, 2018 Dzięki za porady :) właśnie czegoś szukam. Quote
Recommended Posts