RalfButton Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Zapragnąłem pobawić się w snajpera. Zakupiłem od kolegi z WMASG replikę JG BAR10 z zespołem cylindra i spustu od Barta. Sprężyna jest 140 Mam problem z płynnym naciąganiem repliki. Teoretycznie winę zrzucałbym na to żem pipka, ale w ostatnią niedzielę podczas strzelanki w Karolewie kolega z L.I.P.O. pokazał mi swoją JG BAR10 też z cylindrem i spustem od Barta. Jego chyba ponad 600 fps. U niego naciąganie mega płynne. U mnie naciąganie w miarę, ale pchanie z oporami jak cholera. Ponieważ nie chcę walczyć ze zwrotem, wolałbym chyba doprowadzić tą replikę do ładu. W związku z tym jest pytanie - czy mamy jakiegoś mega serwisanta od VSR ? Quote
NoWay Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 Dexter, albo sam bart_a ;) tylko dexter chyba jest dość oblegany i nie wiem czy weźmie bara, natomiast VSR od TM podobno (sam osobiście nie miałem w rękach repliki zrobionej przez niego) ale cud miód. ;) Quote
Recommended Posts