Jastrzab18 Posted August 14, 2018 Report Posted August 14, 2018 Witam wszystkich. Po 7 latach przerwy wracam do asg, kiedyś strzelałem Cymą lecz teraz mam większe zaplecze i poszukuję aeg'a do 1500-1800zł. Nie chciał bym przepłacić przy takiej kwocie więc proszę was o pomoc. Myślałem nad czymś z E&L a dokładnie nad ELS- 74 NM. lecz wnętrze gearboxa chyba pozostawia wiele do życzenia, więc chyba wybór padnie na firmę CA + tuning do 450 fps. Co polecicie do średniego dystansu (do cqb będę miał broń boczną), co jest dobrze wykonane. Zaufam waszemu doświadczeniu ze swoimi replikami, przewertowałem już setki stron o różnych replikach lecz brakuje tu tematu porównujących kilka do siebie. Fajnie było by replike ak-74 lecz jak nie ma nic ciekawego to może być z rodziny emki. Dzięki wielkie. :) Quote
wallop Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Sugerowanie się ilością pozytywnych/negatywnych opinii w internecie pisanych przez randomowe osoby, które nie koniecznie mają pojęcie o czym mówią i większości przypadków polecają to co mają jest niezbyt rozsądne. Z emek - CA będzie git, zerknij jednak na VFC - według mnie aktualnie najlepsze repliki na rynku. Coś a'la Krytac, ale lepsze części wewnętrzne. KWA też byłoby dobre, ale ma kilka niestandardowych części, które w przyszłości mogą przysporzyć problemów. Tak samo ICS - spoko replika, ale bywają problematyczne z powodów braku zamiennych części (coś tam dorwać można, ale dość ciężko). Stawiałbym na VFC lub Krytac'a - zależnie co Ci się bardziej spodoba. Quote
sledz Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 Bierz E&L i będziesz zadowolony. Co niby jest nie tak z wnętrzem gearboxa? Quote
Recommended Posts