Gawronnn Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Miał kiedyś ktoś okazję uczestniczyć w czymś takim? A jeśli już, jak to wyglądało i czy wgl było spoko? Quote
Mixon Posted June 25, 2018 Report Posted June 25, 2018 Tak. Wszyscy mieli boczniaki. Bardzo spoko :p A serio to... jak dla mnie jeden z ciekawszych prostych "scenariuszy", nikt sobie nie pozwala na wywalanie magazynka na ślepo, bo nie ma ich za dużo i nie są zbyt pojemne, każdy dąży do zmniejszenia odległości, więc gra jest dynamiczna. Jedynie przeładowywanie magazynków to duża upierdliwość i zdaje się, że sporo ludzi unika takich imprez/ma tylko AEGa. Quote
Spirol Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Potwierdzam, "walka" na klamki jest bardzo fajna. Miałem okazję uczestniczyć w takiej akcji w CQB ale również jeśli jest miejscówka leśna z gęstą roślinnością to nocna rozgrywka powinna się udać. Quote
-Otto- Posted July 8, 2018 Report Posted July 8, 2018 W dniu 23.06.2018 o 22:59, Gawronnn napisał: czy wgl było spoko? Mam sprzętu za grube pieniądze, a i tak świetnie się bawię klamkami i pompkami za 200zł ;) Generalnie mój ulubiony tryb rozgrywki (spring/bb party), pozwala odpocząć od wszechobecnego wannabe commando style, łatwo wciągnąć znajomych w zabawę (150-200zł i już ma się wszystko czego potrzeba). W dniu 25.06.2018 o 11:53, Mixon napisał: Jedynie przeładowywanie magazynków to duża upierdliwość To właśnie urok tej zabawy :D Quote
Recommended Posts