Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam wersję na CO2. Na jednej kapsule wystrzelę niecałe 2 magazynki (nie wiem czy to dobry czy zły wynik).

Blow Back jak ktoś wspomniał wcześniej to poezja, sam dźwięk zamka jak i "kopnięcie" - miodzio :D

Magazynek - mi tam ten "zadek" nie wadzi ale komuś może się nie podobać.

Ogólnie zobaczę jak sprawa będzie wyglądać po strzelance.

• 3 years later...
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, nie(stety) sytuacja z tytułową repliką zmusiła mnie do rejestracji na forum. Podobnie jak koledze wyżej, w ciągu 2 tygodni od zamówienia, w wersji na CO2, przy strzelaniu pękł cylinder. Na wcgshop jest niedostępny, ten od guardera ponoć nie pasuje, a od TG nie dostałem jeszcze odpowiedzi. Czy wiecie może, które cylindry/tłoki pasują i są dostępne? 

Mam też drugie pytanie - czy posiadając replikę na CO2, przy zakupie magazynka na GG będę mógł strzelać używając GG? "Odciąży" to mechanizmy wewnętrzne repliki?

Posted (edited)

Co do drugiego pytania - Jeżeli mag na GG technicznie jest rozwiązany tak samo jak ten na CO2 - "wyjścia"/dysze gazu plus w tym samym miejscu zawór ze "zbijakiem" to nie powinno być problemu. 

Edited by thor_