Maxymilius Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Siemka, kompletuje sobie sprzęcik Bundeswehry. Do tego potrzeba jak wiadomo repliki, a z racji że nie interesuje mnie mp5 ani g36 nasuwa się pytanie czy mieliście może styczność z repliką G3 od Classic Army bądź Tokyo Marui i możecie coś o nich powiedzieć? Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozdro :) Quote
Hudy01 Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozostaje odłożyć zakupy w czasie i pozbierać więcej pieniędzy. Serio, teraz jak jest stalowe G3 to nie ma sensu inwestować w dinozaury od tm i ca/ Quote
Maxymilius Posted May 25, 2018 Author Report Posted May 25, 2018 Ewentualnie czekać, aż ktoś wystawi używkę na allegro :) Quote
SikorPL Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 Siemka, kompletuje sobie sprzęcik Bundeswehry. Do tego potrzeba jak wiadomo repliki, a z racji że nie interesuje mnie mp5 ani g36 nasuwa się pytanie czy mieliście może styczność z repliką G3 od Classic Army bądź Tokyo Marui i możecie coś o nich powiedzieć? Wiem piękna G3 jest od LCT, ale niestety aktualnie poza moim budżetem :( Pozdro :) Cześć, właśnie zamierzam sprzedać pełen, nowy zestaw Flectarn i nową replikę Classic Army G33E https://www.hobbytron.com/ClassicArmyElectricRifleG3AirsoftGunJGCA001M.html Pisz na PW. Quote
Recommended Posts