chmiel23 Posted May 23, 2018 Report Posted May 23, 2018 Witam, od ostatniej strzelanki w mojej TTce od KWA pojawił się dziwny, nieznany mi do tej pory problem- Przy naciśnięciu spustu blowback back działa poprawnie za każdym razem, natomiast wystrzeliwuje kulkę tylko co drugie naciśnięcie spustu Ktoś może spotkał się z takim problemem i wie jak go rozwiązać? Quote
thor_ Posted May 25, 2018 Report Posted May 25, 2018 (edited) Jeżeli regularnie co drugi strzał wylata kulka szukałbym przyczyny w magazynku a dokładniej w sprężynie podającej kulki - tak na początek. Przy nieszczelnościach w "zamku" byłoby to nieregularne raczej. Ale nie wyklucza problemów z uszczelnieniem tłoka np... Edited May 25, 2018 by thor_ Quote
chmiel23 Posted June 14, 2018 Author Report Posted June 14, 2018 To raczej niestety nie wina sprężyny maga bo na drugim magazynku te same objawy niestety :/ Quote
thor_ Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 No to trzeba zajrzeć do "automatyki" cylinder-tłok-blowback. Ale tu nie pomogę bo nie widziałem na oczy wnętrzności żadnej ersoftowej TTki :( Quote
Recommended Posts