Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Zamierzam zakupić cs-a, (nie myślałem jeszcze nad producentem) ale niewiem jak się ma rozmiar z metki a real. Na forum nic nie znalazłem na ten temat. Interesuje mnie rozmiar M lub S, nie chciałbym żeby mnie uciskał za mocno ale i żeby nie wisiał jak worek. Wzrost 175, klatka +-105. Może ktoś coś podpowie?...

Posted (edited)

pierwsze jakie przeglądałem to helikon, oraz massive, ewentualnie wchodzi w grę jeszcze coś od polskich jednostek specjalnych

Edited by grayo
Posted

Helikon to taki misz-masz rozmiarowy, że nawet się nie podejmuję doradztwa :teeth:

A tak w ogóle to szkoda na ich wyrób kasy...

Massif (F, nie V) powinien Ci pasować w rozmiarze M.

Specjalsowe (35/DWS) powinien pasować zgodnie z rozmiarem na metce.

Posted

A wiesz może czy te 35/dws są dostępne w innych kolorach niż czarny? Mam na myśli materiał pokrywający tułów. Jakiś czas temu rzuciło mi się coś takiego w oczy, może ktoś na własną rękę przerabiał

Posted

Mnie nie wierzysz? Mnie?? :teeth:

Znajdź sobie handlarza, który ma te CSy, dopytaj czy rozmiar 175/105 będzie legitny - jeśli powie, że tak to sobie zamów. Jak Ci nie będzie pasował to sobie wymienisz w ciągu 14 dni na większy/mniejszy.

Proste? Proste.