RalfButton Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Posiadam G36 od CA jak na zdjęciu poniżej, Chciałbym założyć kolimator ale nie mam ris na uchwycie montażowym, w którym stockowo jest luneta Jak najprościej (i najlepiej niedużym kosztem) dołożyć szynę pod montaż kolimatora)? Na alle widziałem taką szynę ale nie wiem jak miałaby pasować: http://allegro.pl/szyna-ris-22-mm-do-replik-typu-g36-i7199723313.html Quote
Huba_lbn Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Ta szyna z Allegro jest zamiast tej Twojej z lunetą. Najprościej będzie kupić taką szynę jaka Ci odpowiada. #1 Jak nie chcesz mieć lunety tylko sam kolimator to taką jak znalazłeś na Allegro lub taką jak poniżej, są też bardziej niskoprofilowe: #2 Jak chcesz i lunetę i kolimator to są opcje z wbudowanym koli i z szyną RIS nad lunetą: A najtańszą opcją będzie kupienie krótkiej szyny RIS za kilka złotych i przyklejenie / przykręcenie u Ciebie nad lunetą. Quote
Recommended Posts