MarekMac Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 Siema. Natrafiłem dziś na filmik jak gość z jakiejś niemieckiej jednostki specjalnej "szczela" się z plastikowych kuleczek. . Akcja od 1:15. Jeśli było to usuńcie. Quote
Bruce_ Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 (edited) Również w Polsce członkowie różnych ciekawych formacji mundurowych bawią się w ASG, do którego zresztą podchodzą na luzie i z dużym dystansem. Poznawanie takich ludzi jest świetną szczepionką na nastawienie niekiedy spotykane u różnych uber, pro milsimowych, pospinanych, weekendowych komandosów :icon_wink:. Edited March 19, 2018 by bruce_v_legion Quote
MarekMac Posted March 20, 2018 Author Report Posted March 20, 2018 Miałem okazje poznać kilku komandosów (nawet nie wiem z jakiej jednostki, ale gwarantuje, że specjalsi). Luz jaki prezentują jest powalający. Quote
kukunamuniu Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Jakbyś codziennie w pracy miał okazję zginąć, to też pdochodziłbyś do wszystkiego innego z dystansem ;) A już na pewno do zabawy w wojsko. Quote
Recommended Posts