Lolistatrolista Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Witam. Jestem nowy na forum i ogólnie w airsofcie. Chciałbym sobie nabyć M16A3 elektryka, 420 fps, hop-up jest. No to tak, mam chyba coś nie tak pod czerepem i chciałbym strzelać kulkami 0.45g z karabinu M16A3 z hi-capem :icon_lol: . Czy to sie opłaca i czy to w ogóle zadziała na takim typowym 420fps? :icon_neutral2: Quote
Skejter Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Zadziałać zadziała, do 30 m. A poza tym, dobre kulki o tej wadze są drogie, więc jeden hi cap tani nie będzie,tym bardziej ,że z tej m16 będziesz jak się domyślam strzelał seriami. Quote
Potfurr Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 http://lmgtfy.com/?q=jakie+kulki+do+repliki+420+fps Quote
Lolistatrolista Posted March 16, 2018 Author Report Posted March 16, 2018 jak się domyślam strzelał seriami. O ile mi wiadomo, to akurat ta M16 (M16A3) jest semi/full-auto bez funkcji bursta. Wciąż można rapid-fire, czy jak sie to tam zwie, że sie ma semi i sie trzęsie bronią o swój palec i się szybko strzela, ale to mało praktyczne raczej. Ano fakt, krótki zasięg, też o tym myślałem. Ale raczej nie będę jej miał specjalnie do zabawy z kimś, bardziej mi te naboje potrzebne są do rozwalania tarcz czy innego badziewia, które uda mi się znaleść w odmętach pokoju, ale i tak zakupie myśle, że dobre 0,30g. Dzięki za radę. :icon_biggrin: Quote
Recommended Posts