Skoq Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 Cześć wszystkim. Niedawno miałem okazję przestrzelać swojego pierwszego gaziaka i zauważyłem w nim coś dziwnego. Otóż jeśli kilka razy nie docisnę spustu do końca (ma dość długą drogę) to kilka kulek zostaje pobranych do komory i następny wystrzał następuje więcej niż jedną. To normalne w tym modelu? W innych gaziakach z czymś takim się nie spotkałem jeszcze, a w rękach miałem ich już kilka. Z góry dzięki za pomoc! :D Quote
krzciuq Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Cześć wszystkim. Niedawno miałem okazję przestrzelać swojego pierwszego gaziaka i zauważyłem w nim coś dziwnego. Otóż jeśli kilka razy nie docisnę spustu do końca (ma dość długą drogę) to kilka kulek zostaje pobranych do komory i następny wystrzał następuje więcej niż jedną. To normalne w tym modelu? W innych gaziakach z czymś takim się nie spotkałem jeszcze, a w rękach miałem ich już kilka. Z góry dzięki za pomoc! :icon_biggrin: W tym modelu normalne,a przynajmniej ja miałem podobny problem. Posiadam replikę od ponad roku i więcej problemów jak zabawy. Quote
Recommended Posts