Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

No cześć. Spytam wprost czy mając 14 lat mógłbym pójść na strzelanke od 16 lat z papierem który świadczy że rodzice biorą pełną odpowiedzialność?( Czytałem i nie pisze mi że lepiej poczekać itp.

Gdyby ktoś mnie przekierował do linku gdzie takie strzelanki mają miejsce bym był wdzięczny.

Dodam że najlepiej byłoby w okolicach Warszawy (z przyczyn takich że mam te 14 lat ) i znam zasady które panują na strzelankach

Dzięki

Edited by IlluMati
Posted (edited)

Tutaj masz świerzy temat o strzelankach w Warszawie :

http://forum.wmasg.p...g/#entry2155952

Co do wieku, bez prawnego opiekuna na miejscu raczej będzie ciężko, żeby cię wpuścili , ale możesz zapoznać się bezpośrednio z zasadami interesującej cię grupy, najprościej pisząc do któregoś z organizatorów.

Edited by arend
Posted

Komercyjne pola i firmy. Przykładowo koło Lublina mamy Snopków, gdzie udają się wszystkie dzieciaki. Średnia 12 lat i 140cm w kapeluszu, więc unikam tych imprez zwanych "symulatorem zbrodni wojennych" ze względu na dużą ilość dzieci, ale małolaty mogą tam postrzelać i podszkolić się do tej 16tki lub 18tki ;)