RysiuSL Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Witam, zainteresowała mnie Replika karabinka XR-5 FG-1508 firmy CSI (link: https://gunfire.pl/product-pol-1152215061-Replika-karabinka-XR-5-FG-1508-Olive-Drab.html). Chciałbym się dowiedzieć czy już ktoś miał z nią jakiś kontakt ? Jak wygląda jeśli chodzi o wykonanie zewnętrzne i wewnętrzne? Czy komora HU jest w standardzie M4/M16? I o ogólne wrażenie z użytkowania tej repliki. Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi. Quote
micju34 Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :D Quote
wallop Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :icon_biggrin: Jakiś konkretny argument? Quote
RysiuSL Posted February 24, 2018 Author Report Posted February 24, 2018 Drogi Rysiu - kup normalną replikę :icon_biggrin: będzie Cie boleć jak Cię takim czymś dopadnę tak :) Ale proszę wróćmy do tematu Quote
UnTiTleD Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Poszukaj jakichś recenzji, filmów z rozkładania itp. Napewno znajdziesz odpowiedź, bo replika już jakiś czas jest na rynku. Quote
RysiuSL Posted February 25, 2018 Author Report Posted February 25, 2018 Poszukaj jakichś recenzji, filmów z rozkładania itp. Napewno znajdziesz odpowiedź, bo replika już jakiś czas jest na rynku. Tak już widziałem godziny filmów. Ale liczyłem na to, że poznam opinie kogoś z forum kto ma tą replikę Quote
micju34 Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Rysiu - mnie? :D Mnie nic nie będzie boleć xD Sam mam parę nie typowych replik :D Tylko chce Cię naciągnąć na tego umpa :D Quote
RysiuSL Posted February 25, 2018 Author Report Posted February 25, 2018 Rysiu - mnie? :icon_biggrin: Mnie nic nie będzie boleć xD Sam mam parę nie typowych replik :icon_biggrin: Tylko chce Cię naciągnąć na tego umpa :icon_biggrin: Moje mojego dobrego taniego umpa ]:-P działa więc nie potrzebuje drugiego Quote
Ogniomistrz Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Gearbox, komora i magazynki to czyste m4. Nie mam pojęcia jak wrzucić zdjęcia. Wujek google pod hasłem CSI XR-5 znalazł zdjęcia wnętrza gearboxa (zębatki i popychacz) komory i gearboxa z zewnątrz. Quote
Recommended Posts