Filipt15 Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Witam. Przymierzam się wstawić do swojej repliki firmy E&L w miejsce stockowej 280mm lufy jakąś precyzyjną o długości 360-370 (tak aby nie było konieczności ingerencji w bebechy) i mam pytanie czy po zmianie na jakąś lufę noszącą na forum miano półprecyzyjnej (np. taki steelbull ) zauważę jakąś poprawę (stockowa lufa ma średnicę 6,04) w skupieniu? Na początku miałem zamiar zainwestować w coś lepszego ale ostatnio czytałem że promyki się pogorszyły a lufy PDI znowuż są niedostępne w interesujących mnie długościach więc na razie dałem sobie z nimi spokój. Quote
Rych33 Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Nie wiem jaką E&L masz. Do ELAR MUR 363 mm to max co się chowa w oryginalnym tłumiku. Ja z ciekawości kupiłem JBU z kompensacją https://www.specshop...-mm-JA-113.html Nie wiem jak będzie z trwałością, bo to aluminium. Ale skupienie o wiele lepsze jak w stocku. Quote
wallop Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Filipt15, są jeszcze lufy edgi. JBU to shit. Jak już chcesz jakąś lufę z tych tańszych do tylko madbull steelbull. Poniżej ewentualnie Systema/Guarder, ale cenowo nie wiele taniej, a jakościowo sporo gorzej. 360-370mm, typ3, typ3bu, dla ciężkich kulek typ2. Quote
Recommended Posts