casin Posted January 29, 2018 Report Posted January 29, 2018 Pistolet świeżo kupiony. Zabrałem go na strzelanke i dzieje się z nim dziwna rzecz, o ile pierwszy magazynek wystrzelił w miarę ok to przy drugim i kolejnymi działy się czary, kulki przy strzale blokują sie i w konsekwencji wylatuję kilka od razu potem jest kilka strzałów normalnych i znowu zapycha się i wyrzuca kilka kulek. Kulki raczej nie są problemem, używam tylko kulek G&G Magazynek sprawny, przestrzelany na M9 kuzyna i Klocku kolegi(tak cała nasza drużyna biega z elektrykami cymy) Quote
vim Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Reklamacja najszybszy sposób. Pytanie: próbowałeś zmniejszyć hopa? Quote
casin Posted January 31, 2018 Author Report Posted January 31, 2018 Tak zmniejszyłem na maksa, powiem szczerze po wyjęciu z pudełka nie regulowałem za bardzo bo służył w cqb najczęściej obrona lub szturm na schodach (nie chciałem komuś zrobić krzywdy szturmem to brałem całe 195fps cymiaka) a jak zaczął pluć tak kulkami to zmniejszyłem hopka na maksa i nic nie pomogło Quote
Recommended Posts