Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam!!

Jeśli chodzi o Colta NM to strzelałem z niego sporo i jestem w nim zakochany:).Nie widziałem jeszcze tak dobrze wykonanej i strzelajacej krótkiej sprężyny.Jest tak silny ,że kulki 0,20g są moim zdaniem za lekkie do niego (polecam 0,25 lub nawet 0,33 strzela z nich bez problemu) Bardzo cieżki i solidnie wykonany.Najlepsza krótka pompka jaką miałem w ręku.Jeśli jak piszą,Springfield jest jeszcze lepszy,to nie rozumiem róznicy w cenie?Ale może:).Colt NM napewno jednak wart jest polecenia i wart swojej ceny(do niedawna ten model kosztował 320 zł z tego co pamiętam ).Pozdrawiam.

Posted

Witam!

Ivan ma rację - Colt NM to również w mojej opinii najlepsza krótka pompka dostępna na rynku - zarózno jeśli chodzi o parametry strzału (zasięg, celność), a tym bardziej jeśli chodzi o wykonanie (nie ma nic ładniej wykonanego).

Zaryzykuję stwierdzenie że przy dużo ładniejszym wykonaniu strzela porównywalnie jak tak zachwalane wcześniej MP5.

Co do MP5 (zarówno SD3 jak i A3) jeśli kupuje się je jako pierwszą broń to rzeczywiście - sprawa wygląda nieźle ale gdy człowiek poobcuje z elektrykami to mp5 staje się jakieś takie blade... :)

Dla mnie wybór byłby prosty...

Posted

Ja tez polecam colta Nm :) to istne cudo, zakochalem sie w nim jak go tylko zobaczylem na wystawie, M.m widze ze z krakowa jestes, colta NM mozna kupic od reki w Carrefour'rze na czyzynach, tam jest taki sklepik z militariam i troche airsoftow maja, to cudo lezy sobie tam na wystawce i az bola oczy od jego piekna O_o. tylko cena wygorowana, 280 zeta ; /

Posted

Przepraszam Deamon jeśli wydam Ci sie niegrzeczny,ale czy mógłbyś przeczytać dokładnie pytanie zawarte w temacie tego posta?M.m pyta o dwa konkretne modele i jeśli nie miałeś z nimi doczynienia to daruj sobie radosną twórczość nie na temat.Pozdrawiam.

Posted

Jestem wam bardzo wdzięczny za tyle wypowiedzie.. Jak przyjdzie co do czego... napewno się już nie zawaham:-).....

A wracając do Deamona... to wybaczcie mu.... ale zna mnie prywatnie. więc może podszedł do tego... troche zbyt emocjonalnie :lol:

..Jeszcze raz Bardzo Dziękuje i pozdrawiam!!

• 2 months later...
Posted

Powracam do tematu, gdzyż stoję przed tym samym wyborem.

Jak dotąd sypały się pochlebne opinie na temat Colta NM. Czyzby nikt z forumowiczy nie miał Springfielda? Opis na stronie jest zachęcający... tylko wypadało by go poprzeć życiowymi doświadczeniami. Na dzień dzisiejszy nie mają tych modeli w sklepie, ciekawe na kiedy załatwią.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...