Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zaraz, zaraz.

Chcesz rekonstruować jednostki AT (Policji jak mniemam) i szukasz najtańszego/dobrego (czyli de facto dwóch mundurów) munduru w Multicam?

A którą konkretnie jednostkę masz na oku?

Posted
Zaraz, zaraz.

Chcesz rekonstruować jednostki AT (Policji jak mniemam) i szukasz najtańszego/dobrego (czyli de facto dwóch mundurów) munduru w Multicam?

A którą konkretnie jednostkę masz na oku?

Bardziej chodzi o jak największe upodobnienie nie dokladną rekonstrukcję. Jednostka to Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ lub SPAP

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Posted

No to musisz pisać konkretniej - bo sam napisałeś, że zdecydowałeś się na rekonstrukcję...

Nie ma czegoś takiego jak Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ - są wydziały i sekcje realizacyjne delegatur CBŚP.

SPAPy lecą na mundurach w kamuflażu SUEZ (MultiKama), w kroju odszytym na podstawie ich pomysłów ujętych w SIWZ.

Od biedy kup sobie:

- Massif ACS Multicam

- komplet ACU w Multicam - np. TRU-SPEC

- komplet ACU w Camogrom - Helikon

- komplet COMBAT w Camogrom - Helikon

- komplet DWS/15 albo DWS/16

Posted
No to musisz pisać konkretniej - bo sam napisałeś, że zdecydowałeś się na rekonstrukcję...

Nie ma czegoś takiego jak Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ - są wydziały i sekcje realizacyjne delegatur CBŚP.

SPAPy lecą na mundurach w kamuflażu SUEZ (MultiKama), w kroju odszytym na podstawie ich pomysłów ujętych w SIWZ.

Od biedy kup sobie:

- Massif ACS Multicam

- komplet ACU w Multicam - np. TRU-SPEC

- komplet ACU w Camogrom - Helikon

- komplet COMBAT w Camogrom - Helikon

- komplet DWS/15 albo DWS/16

Dzięki i Wesołych świąt!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Posted

Kilka lat temu BOA KGP dostała do testów serię COMBAT Helikona, w skład której wchodziły m.in. spodnie ze zintegrowanymi wkładkami.

Natomiast nigdy nie mieli spodni SPECNA ARMS...

Jedynie spodnie z wkładkami jakie obecnie się widuje (CBŚP) to UF-PRO Striker (Brown Grey) i Arc'teryx DRAC (Crocodile) /Assault Pants (RG / Crocodile). Czasem pewnie w ramach "prywatnego zakupu" trafi się i Crye'owski Combat Pants (bądź jego kopia np. Currahee).

p.s.

http://forum.wmasg.p...wrboacbsgrssat/

Posted

Yahalom, oczywiście, że nie mieli Specny, a mi nie chodziło o rekonstrukcję 1:1. Bez przesady :)

Kolega wyżej pytał o najtańsze spodnie w multicamie to odpowiedziałem, a nie sądzę by chciał kupować Crye Precision za 1000 zł. ;)