Illuminate Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 Witam wszystkich. Moja ukochana sunia ostatnio cierpi, mianowicie po zmianie dystansera na typ H (plastikowe szajsy od bodaj Elementa), spadł jej zasięg i kulki (0.28 G&G) leca dziwnie wolno. Replika w tą niedziele na zerowym hopku wydmuchala ladne stabilne 428fps (strzykawka w srodku), mimo tego po podkreceniu cos jest nie tak. Mam czarna gumke systemy i niestety lufe Tornado (lufe wykluczam, na wyzerowanym hopie kulki leca jakby mialy ADHD), do tego stockowa komora (trzyma szczelność nieźle) Pytanie do Was, czy to jest wina dystansera? Jaki kupic/dorobic? Pozdrawiam ^^ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote
The-Naturat Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 A na starym wszystko dobrze? Wymiana to 2 minuty roboty. Porównaj. DYstansery H z niektórymi gumkami nie lubią się, ot po prostu. Wypustki się nie zgrywają i pogarszają działanie. Quote
Illuminate Posted December 16, 2017 Author Report Posted December 16, 2017 Problem polega na tym, że stary dystanser z głupoty wyrzuciłem zaraz po zmianie na ten typu H. Nie mam na czym sprawdzic :/ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote
Lejtienant Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 Cześć Spróbuj zrobić tradycyjny z wkładu od długopisa ,po prostu utnij odpowiednio długi kawałek.Stary i sprawdzony sposób. Jeśli to nic nie zmieni to musisz kombinować dalej. Quote
Illuminate Posted December 17, 2017 Author Report Posted December 17, 2017 Zgłębiłem temat, popytałem i w Cymencje leci gumka flathop od Modify. Przetestuje wersje z wkładem od długopisu i z tym flatem i dam porównanie osiągów ;) Dzięki za pomoc ^^ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts