Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich!

Co oznacza w skrócie,że replika jest tzw."Asia Edition"????Redwolfairsoft.com lubi tak opisywać.

....lepsza czy gorsza jak na polskie realia ;-)

Pozdrawiam!

Posted

Wszystko i nic.

Musisz sprecyzować produkt. Mogą być to np. prawidłowe oznaczenia... brak napisu 6mm ;-).

Generalnie różnice nie są szczególnie duże - przynajmniej w produktach, które mnie interesowały (w sensie niektóre VFC'ki).

Najlepiej napisać do redwolfa z prośbą o doinformowanie na czym polegają różnice.

Posted

Szukałem HK MP5 SD VFC.Ma się niby ukazać nowa wersja tej repliki w 2018r.,-przynajmniej z tego,co wieść niesie z targów.Przy okazji tematu wszedłem na stronę redwolfairsoft i zobaczyłem ich starą replikę z taką właśnie informacją.Wydaje mi się że ehobbyasia.com,też stosuje takie informację.W gruncie rzeczy chciałem się zapytać czy replika z taką informacją ma np.mniej fps lub coś pod tym kątem?

Posted

Asia edition mają Trademarki często nielegalne w EU, dlatego piszą for asia market only.

...czy to w takim razie oznacza,że gdybym ze sklepu ehobbyasia lub redwolfairsoft chciał zakupić taką replikę, to mogę spotkać się z odmową sprzedaży do Polski????

Posted

Raczej miałbyś problem ze sprzedażą (jako sklep) na terenie UE/US.

Co do FPS to też czasami są różnice - te pod Azję czasem są niewiele mocniejsze. Ale czy dotyczy to tej mp5 to nie wiem - trzeba sobie poprzeglądać oferty.

Posted

Raczej miałbyś problem ze sprzedażą (jako sklep) na terenie UE/US.

Co do FPS to też czasami są różnice - te pod Azję czasem są niewiele mocniejsze. Ale czy dotyczy to tej mp5 to nie wiem - trzeba sobie poprzeglądać oferty.

..czyli wynika z tego,że jak już coś brać z tych sklepów to z informacją Asia.....;-)

Dzięki Wielkie za odpowiedź!

Posted

Niekoniecznie. Akurat w przypadku VFC to czasem bym się bał zbyt dużych fps (np. w hk ładują metalowe płaskie głowice) i łatwo zajechać GB.

No i te różnice (jeśli są - a widać w opisach) są o ten rząd m10.

Posted

Niekoniecznie. Akurat w przypadku VFC to czasem bym się bał zbyt dużych fps (np. w hk ładują metalowe płaskie głowice) i łatwo zajechać GB.

No i te różnice (jeśli są - a widać w opisach) są o ten rząd m10.

Biorę pod uwagę tylko GBB i strzelanie tylko do "papierowych" celów tak więc z informacji nadesłanych od "Was" wynika,że jeśli będzie przy replice opis Asia only to jest to znak,że replika jest z "półki"najwyższej,jeżeli chodzi o fps itd....