patryk21k5 Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Witam, nie dawno postanowiłem spróbować zabawy z ASG kupiłem M4 Spartac SRT20 za 200zł (używaną) Byłem na paru strzelankach, bardzo mi się spodobało i czy teraz do tego Spartaca mogę dokupić metalowy korpus? czy muszę kupić nową replikę? Chciałbym parę rad jak mogę ulepszyć jak niektórzy mówią "plastikowy szajs"? Pozdrawiam :)
Budweiser Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Cześć, moim zdaniem szkoda kasy na jakąkolwiek inwestycję w tą replikę. Za 200 zł mogłeś tak na prawdę kupić nową replikę broni krótkiej przyzwoitej jakości w tej cenie, albo używanego gaziaka z trochę wyższej półki cenowej. Przy ogromie recenzji i informacji nie rozumiem jaki jest sens decydowania się na ową replikę - nawet żeby "spróbować". O zgrozo, inwestować w to jeszcze chociażby złotówkę więcej. Jedyna moja rada to wykorzystać ją na tyle na ile się da i traktować w przyszłości, jako replikę zapasową w razie "W", albo pożyczyć komuś kto też będzie chciał zobaczyć co to jest to ASG. Swoją drogą, za 200 zł można dostać używaną CM.028, i o ile inwestować się w nią też IMO nie opłaca to przynajmniej byłbym za nią w jakimś stopniu pewny, a Spartaca bałbym się położyć na beton.
patryk21k5 Posted December 10, 2017 Author Report Posted December 10, 2017 Replika ma już ponad rok i nie raz mi spadła czy nawet przez przypadek uderzyłem nią w parę rzeczy nadal się trzyma, ale co ja tam wiem początkujący jestem tylko. Nie mam, aż tak złego zdania o emkach od Spartaca. Dzięki za rady na pewno skorzystam :D
Budweiser Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 To tak jak m.in. z pisaniem: można i dłutem na kamieniu i gęsim piórem na papirusie - działać działa, ale dopóki nie poznasz bardziej innowacyjnego i lepszego narzędzia to będziesz jeszcze na dodatek dotychczasowy sposób chwalił.
Buniek92 Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Jest już temat o tej replice. Zamykam.
Recommended Posts