Robak Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Chciałem się podpytać czy ma ktoś wypróbowany model stalkera który nie powoduje zaparowania okularów w ciągu sekundy?;) Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale jak tylko założę stalkera to czuję się jak bym się bawił w ASG pod wodą, natomiast bez zero problemów z jakimkolwiek parowaniem. Paradoksalnie nie wiem czy gogle nie są lepszy przy stalkerze... Quote
szymo86 Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Paruja, bo para z ust zatrzymuje się na siatce i idzie od razu w górę, a tam oxy. Wyjście to mniej sapac, kontrolować oddech :P ja jutro postaram się usunąć kilka duchów na wprost ust, ale tak żeby kulka nie przebila się jednak. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Quote
Robak Posted December 3, 2017 Author Report Posted December 3, 2017 Ktoś może próbował się przesiąść z okularów na gogle przy stalkerze? Quote
Yahalom Posted December 3, 2017 Report Posted December 3, 2017 Kup sobie Bolle X800, albo gogle z systemem elektronicznej wentylacji. Quote
J.K. Posted December 5, 2017 Report Posted December 5, 2017 Chciałem się podpytać czy ma ktoś wypróbowany model stalkera który nie powoduje zaparowania okularów w ciągu sekundy? :icon_wink: Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale jak tylko założę stalkera to czuję się jak bym się bawił w ASG pod wodą, natomiast bez zero problemów z jakimkolwiek parowaniem. Paradoksalnie nie wiem czy gogle nie są lepszy przy stalkerze... Generalnie każdy stalker będzie powodować parowanie okularów. Winny jest brak cyrkulacji powietrza. Wyjściem jest zainwestowanie w dobrego antifoga. Sam używam combosa szamtki ESS oraz McNett OpDrops i paruję tylko w naprawdę konkretną duchotę. Quote
Robak Posted December 9, 2017 Author Report Posted December 9, 2017 U mnie okulary nie paruja bez stalkera. Natomiast z czuje sie jak bym gral w basenie. Zaden anti fog nie pomoze. Wydaje mi sie ze akurat gogle moga pomoc w stosunku do okularow. Quote
Recommended Posts