Sten Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Widzę, że tematu brak, więc pozwolę sobie zacząć. Ktoś już coś dogłębniej o niej wie? Jakieś informacje, szczególnie na temat GB, jakieś niuanse? Bo filmiki filmikami, ale nie miałem jeszcze czasu zabrać się za GB :( Quote
Yeneth Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Mam najkrótszą wersję. Stock zaskakująco daje radę a tryb 5 strzałowej serii czyni cuda. GearBox wygląda solidnie a jedyne do czego można się przyczepić to sposób instalowania akumulatora oraz brak mocowania do zawieszenia. Quote
Sten Posted November 5, 2017 Author Report Posted November 5, 2017 Też mam w wersji SAR, cudowne :3 Patent na oczko zawieszenia: wywalasz tylną śrubę od kolby i na jej miejsce dajesz oczko z budowlanego na śrubie za ok 2,5 zl i dokrecasz nakrętka z grzybkiem :) A robiłeś coś w GB? Sprawdzałeś dysze czy nie potrzeba dłuższej? Bo zbieram się żeby go przejrzeć i nie wiem czy jest na starcie cos juz zweryfikowanego do wymiany na lepsze. A swoja drogą, dzwignia zamka Ci sie trzyma na gwincie? Bo w mojej mega szybkob gwint sie wyrobił :/ Quote
Yeneth Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 A robiłeś coś w GB? Sprawdzałeś dysze czy nie potrzeba dłuższej? Lepsze wrogiem dobrego. U mnie wszystko jest szczelne i daje bardzo zadowalające wyniki więc nie mam zamiaru "poprawiać" ani szukać problemów gdzie ich nie ma ;) A swoja drogą, dzwignia zamka Ci sie trzyma na gwincie? Bo w mojej mega szybkob gwint sie wyrobił :/ Nie mam takiego problemu. Quote
Recommended Posts