Medyk polowy Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Witam. Przychodzę tu z zapytaniem, czy zna ktoś replikę snajperską do 500zł i łatwym lub łatwo dostępnymi częściami do poprawy mocy i celności? Będę wdzięczny za każdą odpowirdź. Quote
mareq Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Jest cała masa snajperek w tym budżecie. Części są dostępne ale nie wszystkie w sklepach. Część trzeba załatwiać u osób, które je wykonują. Na sam tuning przygotuj 1000-1500zł. Quote
-MARIO- Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Bar10 jg Welle-kilka modeli M24 snow wolf Cyma cm700 Do wyoboru do koloru w bar 10 lufa jest standartu vsr więc aegowej nie wsadzisz bo musialbyś smienić komore na airsoft pro. Kupiłbym lufę laylaxa vsr i wsadził komorę action army bo tak mam w swojej i działa. Popatrz do czego jest najewiększa dostępnosć luf,komór hopa,gumek a o resztę pogadaj z bartem :) Quote
lukasz123456 Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Witam, Panowie jaką polecicie mi komorę hop up do mb 4402 chce wykonac tuning tej repliki i nie wiem w jaki system zainwesotować. Quote
Recommended Posts