Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Chciałbym zasięgnąć języka i prosić o Wasze opinie na temat tych trzech replik z tytułu. Jak z jakością i ewentualnym tuningiem, w stronę DMR ? Czy może polecicie coś innego? Ma to być druga replika, taka aby dla urozmaicenia się zabawić w innej stylizacji.

Pozdrawiam

S.

Posted

W tytule podałeś 2 repliki a nie 3 :) .

Jak chcesz prawdziwe DMR a nie tylko z wyglądu to trochę funduszy to pochłonie. Jeśli masz większy budżet może wybrać inne firmy?

Pojawiło się teraz stalowe G3 a odnośnie M14 to może lepiej zainwestować w G&G?

Jeśli fundusze masz mocno ograniczone to trudno wybrać pomiędzy w plastikowym G3 z łatwiej dostępnymi częściami tuningowymi a metalową M14 Cymy z niestandardowym szkieletem, pękającym elementem zamka i kiepską plastikową osadą.

Ja bym wolał sporo dozbierać do czegoś trwalszego.

Posted

A tak, przepraszam:P wyrzuciłem trzecią replikę i nie zmieniłem w opisie.

No tak, wiem że łatwiej byłoby dozbierać na G&G M14 chociażby. Sęk w tym, że z racji tego iż ma to być coś "na zapas i do odskoczni" to nie chciałbym władować w to zbyt dużo hajsu na start. Gdybym miał $ to pewnie już bym się ślinił do cm.057?? SWD. bo raczej RS bym sobie odpuścił.

Tutaj właśnie mam problem z wyborem....pękającego zamka się nie boję, jakoś się powstrzymam od zabawy tą częścią. Cyma się mi bardziej podoba, ale właśnie wiem, że może być problem z tuningiem....tylko to mnie martwi....bo nie wiem ile można byłoby wyciągnąć na ogólnie dostępnych częściach do tej V7, no i co by podeszło jako "zamiennik" z V3/2. Co do osady, to nie problem...powoli przez zimę dłubałbym drewniany zamiennik:)

A gieta....plasik, ale GB do ogarnięcia dosyć prosto...

Wiem, że budżetowo kombinuje, ale mam na oku jeszcze Wałka FC lub M4 firmy P&J....

Posted

..i nadal masz mętlik w głowie :) . Znam to. Najgorzej jest jak chodzi o tanie repliki, bo chętnie kupisz, żeby w niej pogrzebać. Do tego masz świadomość, że jak będziesz chciał sprzedać to tylko ze sporą stratą a jednak chcesz kupić coś, czego nie miałeś :).