Kwiatuszyn Posted September 30, 2017 Report Posted September 30, 2017 Szukam repliki do lasu i zastanawiam się nad tymi dwoma replikami Dlaczego Cm.045, bo: -metalowa obudowa, a co za tym idzie większa wytrzymałość -dość duża ilość fps (410) Dlaczego G36 JG, bo: -możliwość montażu wielu rzeczy na szynach ris -możliwość gry zarówno w lesie jak i w pomieszczeniach (360 fps). Która z tych obu replik wypada lepiej? Ew. która replika byłaby lepsza w budżecie 550 zł. Quote
KaXardas Posted September 30, 2017 Report Posted September 30, 2017 (edited) Z tych dwóch definitywnie Cm045, jest ona zdecydowanie dwie półki wyżej jeśli chodzi o wnętrze i przynajmniej jedną półkę wyżej jeśli chodzi o zewnątrz. No i gjety JG bardzo lubią być nieszczelne, zwłaszcza na dyszy, przez co niektóre egzemplarze mają dość... śmieszny... zasięg. Do 550zł i tak brałbym cm045 bo jest super. Niektórzy ci powiedzą że dobrym wyborem będą też kałachy Boyi, zgodzę się z tym, ale tak czy inczej lepszym wyborem jest cm045. Ogólnie to poleciłbym ci zakup tej 045 z plastikowym łożem, lżejsza + jak tak bardzo ci zależy na montażu akcesoriów to zawsze możesz przewiercić ten plasticz i domontować osobne szyny śrubami. Januszowe, ale działa bardzo dobrze i wygląda też nie najgorzej jak ładnie śruby wybierzesz. Edited September 30, 2017 by KaXardas Quote
Kwiatuszyn Posted September 30, 2017 Author Report Posted September 30, 2017 I może jeszcze jedno pytanie ale to już nie związane z tematem, Czy mundur o 8 cm większy niż ja (rozmiar munduru S/XL ja 170 cm) będzie dobry? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts