Styp Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Sytuacja tyczy się szelek marki Specops dokładniej "ULPS - Ultra Lekkie Szelki Patrolowe", wisiało o nich ogłoszenie w komisie ~12.09.2017 więc niektórzy mogli je widzieć. Szelki opisane były jako OLIWKOWE w stanie idealnym. Stan by się zgadzał ,ale kolor nie koniecznie... Przyjechały w kolorze coyote brown... Po kontakcie z mojej strony 19.09 że kolor szelek jest inny niż zadeklarowany do dnia dzisiejszego nie było odzewu. Po kontakcie telefonicznym (numer podany w profilu gościa), WOJTEK533 stwierdza że jak kupował to na opakowaniu było napisane iż to kolor oliwkowy :icon_lol: i zwrotu nie przyjmuje... BTW wiem jak wyglądają oliwkowe graty specopsa, więc nie ma tutaj opcji pomyłki z mojej strony ;) Pomijam już sytuację z dogadywaniem się co do kwoty i kosztu przesyłki bo też wyszła jakaś dziwna sytuacja, ale mniejsza z tym... Sprawa rozgrywa się o 116zł, niby nie dużo ale dla WOJTEK533 gra warta świeczki ;) Quote
Recommended Posts