Yahalom Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Czy ww. ciuchy są gdzieś dostępne do kupienia w Polszy? Był sobie taki sklep jak Norsegear, ale umarnął i w sumie jestem w kropce... interesuje mnie bluza w kojocie. Quote
aciepk Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Polski norsegear umarł, ale zagraniczny ma się dobrze i bluzy z garma ma w dobrej promocji: https://www.norsegear.com/garm-utility-jacket-coyote-brown Quote
Yahalom Posted September 15, 2017 Author Report Posted September 15, 2017 To są ceny w euro, prawda? :teeth: Masz doświadczenie w zamawianiu stamtąd? :) Quote
aciepk Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 W euro, ale po przeliczeniu 150 zeta za bluzę GARM to dużo? Ten polski norsegear zresztą chyba też z norwegii wysyłał... Z jakiegoś sklepu w norwegii kupowałem czapkę nfm, ale nie pamiętam czy to był akurat norsegear. Quote
Yahalom Posted September 16, 2017 Author Report Posted September 16, 2017 Nie, właśnie cena jest całkiem w porządku. Tylko najpierw chciałem rozpoznać temat czy należy się spodziewać jakichś niespodzianek przy zamawianiu stamtąd :teeth: Quote
Recommended Posts