Ludzik Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pytanie jest nastepujace - czy w najzwyklejszym kolimatorze, szybka ktora znajduje sie w srodku jest zwykla szybka, czy moze jakiegos rodzaju soczewka? Chcialbym ja wymienic bo moja pekla, i zastanawiam sie czy szklarz sobie z tym poradzi. Pozdrawiam! :) Quote
stiff Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ludzik, te granaty na głowie ci pamięć chyba przytępiły, pisałem o tym bo moałem taki problem - albo tu albo na warriorze, szyba nie jest żadną soczewką, wg, fotoservisu ma jakies filtry srufał itepe ogólnie do niczego nie potrzebne - ja łednie poprosiłem Marusię - poszła do optyka, koleś wziął szybkę i kolimator i dociął idealnie na wymiar i jeszcze wkleił - ale mam plan żeby poszukać jakiegoś hartowanego szkła bo do takiego rozwiązania nie mam pełego zaufania - testowałem szybę 5mm z 1m ze stockowego Stayera Furiata i leciała w drobny mak więc są obawy - jak chcesz cos więcej to dryndnij - koma masz w naszej skrzynce kontaktowej Quote
Recommended Posts