Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać, że MG chce wykończyć nowy sklep wystawiając karabiny z oferty ASG Shopu do promocji :!:

Ale nowy sklep się tak łatwo nie poddaje bo też obniżył ceny 8O

Fiu fiu ciekawe co z tego będzie narazie to nastały piękne czasy dla nas - maniaków ASG :D :D

Posted

Ja powiem tak, kupiłem w asgshop.pl replikę M15A4 Carbine z CA, do tego gaziak Beretta m9 z KWA (prosiłem specjalnie o sprowadzenie). Po 3 dniach wróciłem i poprosiłem o tuning mojego M15 w postaci sprężyny 170 CA, prec lufy i silikonowego hop-up'u.

Moje wrażenia:

1. Mimo że sklep jeszcze nie był otwarty (nie mówie tu o stronie tylko o fizycznym sklepie), to zostałem obsłużony, i wszystko mogłem dotknąć i zobaczyć, obsługa jest bardzo miła i profesjonalna po prostu miodzio. 8)

2. Po tuningu wszystkie części standardowe (lufa, sprężyna i hop-up) dostałem do ręki razem z moim karabinem :lol:

3. M15 i Beretta już przeszły test bojowy i wszystko jest OK 8)

4. Możliwość dotknięcia repliki i przymierzenia się do niej wbrew pozorom to naprawdę dużo.

Jedyne co mogę to z czystym sumieniem polecić ten sklep, wszystkim maniakom ASG.

[ Dodano: 18.10.2005, 23:56 ]

Dla wszystkich zainteresowanych:

SKLEP JUŻ OTWARTY (FIZYCZNY A NIE INTERNETOWY) MOŻNA PRZYCHODZIĆ, OGLĄDAĆ, KUPOWAĆ, DOTKNĄĆ, PRZYMIERZYĆ itd. itp. :)

PO PROSTU MIODZIO. :P

ps. M249 MKII Minimi pięknie leży w rękach :twisted: :twisted: :twisted:

Posted

W końcu sklep ASG z prawdziwego zdarzenia na Śląsku. Zrobiłem zakupy i jestem więcej niż zadowolony. Wszystko można dokładnie obejrzeć, dotknąć. Wtedy wiadomo jak dana broń leży w rękach. Profesjonalna obsługa i dobre ceny. Jak na początek duży wybór sprzętu. Ogólnie WIELKI PLUS dla sklepu.

Posted

No, spoko w następną środę jade po emke to sie wypowiem po zakupie. Sklep mi się spodobał :twisted: . A poza tym bezproblemowy kontakt mailem, natychmiastowa odpowiedź. Wypowiem się po zakupie. Wreszcie jakiś porządny sklep na śląsku :D .

P.S. Chochol to wszystko dzięki tobie! Mam nadzieję, że kiedyś ci się odwdzięcze. Hmm tylko jak :? ...

[EDIT]

No nie wcale nie macałeś :? . A kto mi napisal żebym wszedł na asgshop bo mają promocję :twisted: i kto mi powiedział że już złożył zamówienie i jest zadowolony :D ?

Posted

No ja w tym rąk nie macałem :) swoją droga złozylem juz kolejne zamowienie :) ciekawy jestem tego produktu bo niestety wybredny jestem i nnie mieli tego na sklepie :) no ale wiadomo ze wszystkiego sie nie da miec :)

Posted

Bylem dzisaj w tym sklepie z kolega zmacalismy wszystko co mieli na wystawie pogadalismy z sptrzedawca i jestesmy pod bardzoe dobrym wrażeniem :)Miła i fachowa obsluga. Dowiedzielismy sie ze w grudniu ma ruszyc u nich system ratalny :lol: zapowiada sie swietny sklep. Wielki plus.

ps.

Jak ktos bedzie do nich jechał nich zastanowi sie czy nie potrzebuje czasem jakiegos kolczyka albo numeru seryjnego na karku :wink: kto byl ten wie o co chodzi.

Posted

Wreszcie jakiś porządny sklep na śląsku! Byłem i mi się bardzo podobało. Bardzo miła obsługa, wszystko bardzo fajnie. Wogóle ciekawy salon tatuażu :D (ci co byli wiedzą). Wogóle coś mi się wydaje, że sprzedawcy też się strzelają bo mi życzyli miłego użytkowania mojej emki i do zobaczenia na jakiejś strzelance. Fajni goście, tylko troszkę za bardzo obtatuowani :D . Sklep polecam i odemnie dostają wielkigo plusa.

+

P.S. Chochol jeszcze raz dzięki :D !!!

Posted

Oczywiście także popedałowałem do rzeczonego sklepu. Ostatnio ze względu na urlop sklep ma trochę zmienione godziny pracy i ja oczywiście przylazłem kiedy nie był już czynny... teoretycznie.

Mimo, że formalnie sklep nie był czynny - mogłem wejść, oblookać wszystko od a do z - obmacać każdego guna i uciąć sobie pogawędkę. Gość, który mi to umożliwił pracuje formalnie w salonie Tatoo ale nieżle się wyznaje na sprzęcie - sam strzela i mimo, że nie jest sprzedawcą ma sporo cierpliwości do takich gości nie wporę jak ja.

Gość, który tam sprzedaje w godzinach pracy sklepu jest dobrze zorientowany w tym co ma i jak działa to co ma - wiedza techniczna na dobrym poziomie - potrafi sensownie doradzić jaki tuning do jakiego sprzętu i jeszcze kombinuje zeby było optymalnie - czyli jak najlepiej za możliwie najlepsze pieniądze.

Wszyscy na Śląsku i nie tylko powinni się przed każdą strzelanką modlić, żeby ten sklep utrzymał swój obecny poziom a sprzedawcom żyło się dobrze :wink:

Zastanawiam się czy elektryk z tego sklepu będzie działał - skoro nie ma minusów a są same plusy - prąd nie popłynie :wink:

• 4 weeks later...
Posted

Witam ponownie, jakiś ponad tydzień temu miałem przyjemność zakupić wraz z moim kolega w ASGshopie dwie MP5SD2 transakcja przebiegła szybko przyjemnie i bez żadnych przeszkód. Niestety miałem pecha i po pierwszej strzelance odkręciła mi się śrubka z celownika wpadają do środka repliki. Pech chciał ze dostała się do GB i zablokowała zębatki. Wczoraj zadzwoniłem do sklepu i pan Marcin ( nie mówcie do niego pan bo mówi ze jest na to za młody) poinformował mnie ze mam przyjechać i ramach gwarancji zobaczą co się dokładnie stało. Dzisiaj odebrałem replike jest całkowicie sprawna a żeby tego było mało sformatowali mi jeszcze baterieJ. Tak wiec kolejny wielki plus dla ASGshopu +

• 2 weeks later...
Posted

hmmm

Ja tez robię zakupy w tym sklepie wraz z moimi kompanami z drużyny

www.1st-soc.anv.pl i naprawdę obsługa jest tam świetna, ceny bardzo atrakcyjne i kuszące i mało tego można pomacać każdą giwerkę oraz je przetestować w terenie otwartym. Pracownicy sklepu potrafią udzielić fachowej rady na temat wyboru broni oraz jej modyfikacji i w dodatku takich rad udzielają tez kobiety:D!!!

Naprawdę Polecam Ten Sklep!

Posted
i w dodatku takich rad udzielają tez kobiety:D!!!

te kobiety lepiej sie znaja na replikach ASG i na walce niz nie jeden czołowy działacz WMASG :D a urodą to napewo wygrywaja :)

• 2 weeks later...
Posted

Polecam sklep :!: :!: Kupiłem tam M15A4 Rifle CA. Sprzedawcy nie traktują pracy tam jako przykrego obowiązku :arrow: ONI PRACUJĄ CHYBA DLA PRZYJEMNOŚCI - JAKO HOBBY :D :!: . Znakomicie zaznajomieni w temacie AEG-ów. Nie że po chamsku próbują coś wcisnąć - Oni się naprawdę na TYM znają.

Zgadzam się z przedmówcami że pomacania kopyta to fajna sprawa. Żadnego problemu. Mało tego :!: Chcesz wypróbować kopyta jak strzelają :?: Nie ma problemu :!: . Chłopaki spakują sprzęty i pójdą z tobą na próbne oddanie strzałów.

W razie awarii lub problemów nie musisz się obawiać że oddajesz swoje maleństwo jakimś domorosłym paprakom :arrow: chłopaki są autoryzowanym serwisem CA.....

A do tego : Konkurencyjne CENY

Cóż chcieć więcej. Wszystko w najlepszym wydaniu. Nic tylko kupować :!: :!:

Gorąco polecam Wszystkim. Ja będę robił zakupy TYLKO TAM!!

Posted
Czy ktoś kupował w tym sklepie juz repliki tuningowane, i czy moze ktos cos powiedziec na ten temat jak sie sprawuja itp ...

Kupując swojego G36K na dzień dobry zamówiłem jego modyfikację, (sprzedawca - Marcin) pomógł w dobraniu odpowiednich elementów:

- Lufa precyzyjna teflonowana wykańczana powierzchniowo tytanem,

- Sprężyna 110 guarder,

- Prowadnica sprężyny łożyskowana,

- Gumka Hop-Up silikon - Guarder,

- Bateria 9,6 v / 1100 mAh (w stocku 8,4 v wg. producenta 600 mAh).

Karabinek odbierałem zmontowany i przestrzelany. Do łapki dostałem stockowe części zapakowane w pudełka po częściach użytych do upgrade'u. Karabinek strzelał bez kłopotu - późniejszego dogrania wymagał mechanizm HU, który trochę za mocno podkręcał qlki. (Wymiana dystansera na mniejszy). Sprawa kłopotów (kilka postów wyżej) z baterią to odrębna historia. Nie sądzę, żeby wiązała się z zastosowaniem mocniejszej (umiarkowanie) sprężyny, raczej jest to kwestia nie najlepiej dobranych parametrami ogniw, z których składają się pakiety akumulatorowe. (Ostateczne ustalenia na ten temat jeszcze w toku).

Ogólnie jestem zadowolony z usług sklepu i dokonanej modyfikacji. Dzięki uprzejmości Marcina (sprzedawcy) mam poprawioną replikę, części zostały dobrane optymalnie pod względem cen i osiągów a montaż nowych elementów został zrobiony bez dodatkowych opłat.

Posted

Witam

Ja rowniez polecam ten sklep. Zrobilem zamowienie przez telefon we srode okolo 13 a juz we czwartek o 16 mialem wszystko w domku. solidnie zapakowane, czesci od GB byly rowniez zapakowane bardzo szczelnie w oryginalnych opakowaniach. Malo tego chialem sie upewnic przy wsadzaniu cichego zestawu glowicy zadzwonilem powiedzieli, wytlumaczyli. Wielki plus dla tego sklepu.

Juz nie chodzi o to ze sklep ma wiekszosci cen tanszych niz w MG lub FA, ale sam fakt ze ludzie ktory sprzedaja w tym sklepie sa naprawde wporzadku i umieja zyczliwie podejsc do klienta

Posted

Witam

W koncu doczekalismy sie na Slasku pierwszego sklepu i serwisu jednoczesnie.. A zeby było jeszcze lepiej firma ta prowadzona jest dla maniaków..i bez zadnych watpliwości przez maniaków 8)

Miałem okazje korzystac z usług serwisu(no i zarazem sklepu) w zakresie tuningu mojego G36C i jestem baaardzo zadowolony.

Bardzo fachowe podejscie do problemów, bardzo sprawnie(szybko :D -dzieki) działajacy serwis, ceny usług.. no az głupio powiedziec..po prostu chyba za niskie 8)

Wychwalac mogłbym jeszcze długo..a i to nie był bym wstanie napisac wszystkich + tego sklepu.

Reasumujac:

Po prostu polecam wszyskim Maniakom..a tym ze Ślaska to w szczególności :D

Posted

Nigdy nie daje plusów za to, że towar przychodzi na drugi dzień - ale teraz mogę pochwalić jakiś sklep w końcu.

Zamówiłem drobną, choć nie tanią część, ale po jej przyjściu stwierdziłem, że nie za bardzo "mi podchodzi".

Sklep "asgshop" od razu zgodził się na oddanie towaru i zwrot pieniędzy lub wymianę na coś innego - z czymś takim spotkałem się w IKEI jedynie...:)

Posted

Sklep jest świetny ... choć jeszcze nic u nich nie kupowałem ... wysyłałem do nich niezliczona ilosc maili. Na WSZYSTKIE dostałem piękna i szybka odpowiedź. Wszystko mi wyjaśniali :D

Jestem pod wielkim wrażeniam ... mam zamiar u nich zrobić niezłe zakupy :twisted: :D

Goraco polecam