Magnificencja Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Witam serdecznie. Czy polecacie poniższa wiatrówkę na początek przygody ? Mam możliwość zakupu używanej, dodam ze interesują mnie tylko metalowe repliki. Wiatrówka CyberGun Swiss Arms GSG P92 4,5 mm https://www.militaria.pl/cybergun/wiatrowka_cybergun_swiss_arms_gsg_p92_4,5_mm_288709_p17432.xml Jeśli nie, proszę o pomoc co kupić do 500zl. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Huba_lbn Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Nie znam się, ale to jest chyba forum o ASG, proponuję spytać na forum o wiatrówkach.
Budweiser Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Czy polecacie poniższa wiatrówkę na początek przygody ? Ale na początek przygody z czym? Bo chyba nie z ASG :icon_eek2:
mikadorus Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Jeśli jesteś z Bydgoszczy to masz kujawsko-pomorską giełdę grup rekonstrukcynych na facebooku i KPASG.pl. Wiatrówki nie kupuj jeśli chcesz chodzić z tym na manewry ;-). Jak z tego strzelisz i ktoś oberwie to będą Twoje ostatnie manewry i przygoda z policją/kosztami leczenia/prokuraturą itp. Jeśli nie masz długiej repliki to do 500zł z nowych wybór ogranicza się do mp5k galaxy (słabo) i ak boyi (w miarę na poziomie). Jeśli chcesz pistolet to ze swojej strony polecam 1911 od KJW. Tani, dobre i niedrogie magi, full metal. Jak chcesz obejrzeć to mogę kiedyś go zabrać do Bydgoszczu.
malin2k2 Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 ... a jeśli upierasz się na wiatrówkę na BBki to ta jest w porządku, mocny blowback, spora moc, ogólnie kawał ciężkiego gnata. Zależy za ile kupiłbyś tę używkę, oraz w jakim jest stanie. Newralgiczne punkty tego sprzętu to (poza zaworem magazynka, który wymaga konserwacji) zamek, pamiętam serię reklamacji na zacinki ale niestety nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Oczywiście do jakiejkolwiek zabawy w ASG ten model się nie nadaje (wiatrówka!), ale jest też wersja przekalibrowana na 6mm. Kwestię opłacalności zakupu przemyśl sam, jest dużo replik w podobnej cenie - poczytaj forum;)
arend Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Jako że wskazówki udzielone a temat nijak się ma do airsoftu pozwolę sobie zamknąć temat.
Recommended Posts