Browarr Posted August 6, 2017 Report Posted August 6, 2017 Witam, jestem w trakcie kompletowania swojego ekwipunku, i mam problem z mundurem, Mam 165cm wzrostu, w klatce 80cm i mam problem z dobraniem munduru,chciałbym zakupić DPM jednak jego najmniejszy rozmiar to 160, a większa to 170 dlatego nie wiem który wybrać, niestety nie mam dostępu do niego i nie mogę go nigdzie zmierzyć dlatego pisze tutaj czy ma ktoś podobne wymiary i jest w posiadaniu tego, lub jakiegoś innego mundur, i dałby radę mi doradzić w wyborze? Quote
Budweiser Posted August 6, 2017 Report Posted August 6, 2017 Pierwsza zasada: ze zbyt dużym ubraniem coś zrobisz, do za małego materiału nie doszyjesz ;) Quote
kukunamuniu Posted August 8, 2017 Report Posted August 8, 2017 DPM holenderski czy brytyjski? W przypadku brytyjskiego ja się kieruję raczej rozmiarem NATO, jest na metce podany. Może się wydawać duży, bo to są raczej workowate ubrania i trzeba przywyknąć. Quote
Recommended Posts