Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Uzbieraj jak najszybciej na coś uniwersalnego, bo i tak prędzej czy później zaczniesz używać baterii LiPo, więc taki np. Redox Alpha posłuży długo.

Edit: za wolno piszę ;)

Edited by kukunamuniu
Posted (edited)

T

Mógł być dać jeszcze jeden link?Bo ten nie działa.Co do Redox Alpha, to nie mam na to kasy.Budżet jakim dysponuje to 600 ziko, także tylko na replike,kulki,dodatkową batkę,ochronę oczu i twarzy starczy, więc jak najdłużej chcę poużywać stokowej baterii, a lipo odłożyć sobie na następne lato :icon_smile:

Edit:Już wiem o jaką ładowarkę ci chodziło

Edited by _Tadzik_
Posted (edited)

Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki.

A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka.

edtit

Redox bez zasilacza wychodzi 85 pln z wysyłką na Allegro. Zasilisz zwykłym zasilaczem od lapa za dychę w szrocie komputerowym.

Edited by arend
Posted

Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki.

A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka.

Raczej tak zrobię :D Na razie strzelamy z kolegą 1vs1 także raczej powinna mi starczyć :) Dziękuję za rady i za poświęcenie czasu dla mnie.

Posted

Nie kupuj drugiej batki NiMh teraz ani nigdy, to przestarzała technologia. LiPo kupisz w tej samej cenie albo i taniej.

Ok, tak zrobię.Będzie kasa i potrzeba to się kupi :)