Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jeśli za ceną pójdzie jakość to zawsze się znajdzie grono maniaków ktorzy kupią ten sprzęt.

Zobaczymy kiedy pojawi się w sklepach. Gdyby ktoś miał informację gdzie jest już dostępny niech wrzuci na forum..

Pozdrawiam

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Szczep!

Chłopaki z RBB na pewno już mają. Na ich forum jest nawet mini recenzja Padre (Padrego?) jeszcze sprzed Świąt. Podejrzewam też Giersa - też pewnie już ma!

C.

Posted

No juz nie ma co robic z tego tajemnicy. Na wyposazeniu naszym sa juz dwa SA 80, Giersa i moj. Zostaly juz nawet przetestowane na "wilkolakach", w sniegach Leganu. Szersze recenzje sa juz w opracowaniu. Wkrotce na WMASGu i naszej stronie.

Posted

kargh - dzięki za wyjaśnienia. Jesteś moim światełkiem w forumowym mroku.

Giers i Padre - gratulacje. Parę Gąsiorów już ostrzy zęby. Brakowało do szcześcia jeszcze opinii z pierwszej ręki :D

• 2 weeks later...
Posted

Wstawialiście preclufy? I czy może któryś z Was wie, jaka jest długość lufy wewnętrznej? Bo chcę zamówić sobie części zanim paczka dotrze, żeby potem nie czekać...

• 2 weeks later...
Posted

Cena ! Nie spodziewałem sie takiego przegięcia.

585 $ z WGC Shopu daje 1865.92 PLN, choć według średniego kursu.

Innymi słowy kogoś popier...

Ktoś zamierza sprowadzić w przyszłości ? Jeśli tak to ja się pisze. Star L85A2 Carbine albo H&K G36 Star'a.

Posted

Owszem, przegięli i to zdrowo! Zwłaszcza, że kiedy 2 miesiące temu pytałem ich o cenę przy zamówieniu indywidualnym to podali mi taką samą kwotę. Ciągnąc indywidualnie z wgc karabin z susatem i 4 magi zapłaciłem w sumie (z podatkami i wysyłką) ok. 3100 zł, więc chyba liczą na totalnych jeleni...