Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Tak jak w tytule poszukuję repliki do 500zl. Chciałbym, aby była możliwość późniejszego truningu zakupionej repliki.

Na oku miałem cm031

http://redberet.pl/p...epliki-asg.html

ta replika podoba mi się wizualnie lecz główny nacisk wolałbym położyć na dobre części niż na wygląd.

Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze.

Hunciak

Posted

Cyma 031 to przełożona w inną budę 028ka. Czyli technicznie system TM o dość mizernych możliwościach tuningu i optycznego i mocowego. Replika sama w sobie przyjemna ale nie za tą cenę.

Posted

A ja powiem tak. W języku Polskim i nie tylko zdania zaczynamy wielką literą.

Drogie akcesoria i słabo dostępne w kraju. Części do tuningu dostępniejsze, ale co z tego.......

Posted

Dziękuję za wszelką pomoc. Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to proszę śmiało pisać.

Przepraszam, ale z rozpędu tak a nie inaczej rozpocząłem zdanie. Nie powinienem zaczynać z zdania od "a" oraz z małej litery, to już się nie powtórzy.

Posted

A zaczynanie zdania od "a" nie przeszkadza mi tak bardzo. :icon_mrgreen: Gorzej z nałogowymi zapominaczami wielkich liter, ogonków itp.

Jeżeli chcesz i nie za drogo i bezproblemowo to albo Cymy o numeracji modelu wyższej od cm031 lub cała seria rkxx Boyja.

Może być jeszcze Cymowa lub JG g36 bo to też przyzwoite repliki, ale nie wiem jak z cenami i dostępnością ( cymy znaczy bo jg jest na rynku).