Budweiser Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Drodzy Maniacy! Zamierzam wymienić body na metalowe, gdyż w obecnym wystąpiło paskudne pęknięcie tuż przed miejscem łączenia prowadnicy kolby z korpusem. Powoduje to równie paskudny luz na kolbie we wszystkich możliwych kierunkach. Sprawa komplikuje się z uwagi na moją słabą znajomość strony czysto technicznej replik. Stąd też moje pytania. 1. Czy jest ktoś kto wymieniał takie body, a jeśli tak to czy może udzielić jakiś praktycznych rad? 2. Chyba najważniejsze, jakie body polecacie? Chciałbym zmieścić się w 250 zł. 3. I ostatnie, czy ktoś ze Śląska za ustaloną opłatą, bądź zapasem trunku jest w stanie mi ten korpus wymienić, bądź pomóc. Ewentualnie prosiłbym o polecenie jakiegoś serwisu w okolicy Katowic. Quote
hlln Posted July 30, 2017 Report Posted July 30, 2017 Czołem Maniaku! Chętnie się podejmę wymiany, albo przynajmniej spróbuję :D Quote
Recommended Posts