Mbit Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 (edited) Hej, nie wiem jak to się nazywa, stąd ten enigmatyczny temat :icon_wink: Czy to bardzo źle, że element pod lufą (chyba służący jedynie jako prowadnica do sprężyny) nie jest idealnie w osi? Czy sam (jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o składanie broni) jestem w stanie to poprawić? Jeśli nie, to ile serwis mógłby za to chcieć? I tak przy okazji - jak on się nazywa? Edited July 4, 2017 by Mbit Quote
Huba_lbn Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 To jest żerdź sprężyny powrotnej ;) A zdejmowałeś zamek i patrzyłeś czy jest prosto założona, może po prostu się przesunęła. Quote
Mbit Posted July 4, 2017 Author Report Posted July 4, 2017 Ktoś coś z sprężyną kombinował :/ Widać że sprężyna była za słaba (i pewnie zamek się blokował). Da się to wymienić w całości na coś mocniejszego? Jeśli tak, to gdzie i za ile mogę to kupić? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Quote
Huba_lbn Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Wygląda ok. https://drive.google.com/open?id=0B5wQreMPLVhfVUVQZm9QZDJzQm8 Quote
Recommended Posts