bearincloud Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Witam, jestem nowy, szukam repliki i nie wiem jak się za to zabrać, na jakie rzeczy zwracać uwagę i co jest ważne przy zakupie . A więc pytania: 1.gaz czy elektryk (wydaję mi się że Elektr. Ale chętnie zobaczę wasze opinie.) 2. jaką replikę kupić na start (zastanawiam się nad pistoletem do 500 bądź karabinek do 800)poproszę o konkretne modele 3. kupić nową za tyle pieniędzy czy używany lepszy model Czekam na propozycje i porady z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
mikadorus Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 1. Elektryk (jak na główną), 2. AK/AUG/g36c lub jakaś specna, 3. Jak masz kogoś kto Tobie doradzi i możliwość sprawdzenia sprzętu to używkę. Za ok. 800zł dostaniesz nawet m4/16 G&P w dobrym stanie. Z tym, że musisz mieć kogoś zaufanego, kto ją sprawdzi lub kupować z dobrego źródła. W przeciwnym razie nie kupuj używek. Quote
mareq Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Oczywiście na początek karabin. Na pistolet przyjdzie pora jak cię wciągnie i będziesz odczuwał taką potrzebę. Quote
bearincloud Posted July 3, 2017 Author Report Posted July 3, 2017 Mógłbyś podesłać jakieś linki bądź konkretne modele? A boczną jaką byś polecił? Quote
Recommended Posts